Sağlık Profesyonellerinin Dergisi
25 Ocak 2024

Yılın Başarılı Sağlık Yöneticisi Ödülleri ile Sağlıkta Sosyal Sorumluluk Ödülleri 2023’te de Sahiplerini Buldu

Bu yıl 15’incisi gerçekleştirilen “Yılın Başarılı Sağlık Yöneticisi Ödülleri” ve “Sağlıkta Sosyal Sorumluluk Ödülleri” ortak ödül töreni 3 Ekim 2023 Salı akşamı Liv Hospital Vadi İstanbul’da gerçekleştirildi.

Devamı için...
12 Aralık 2019

Yılın Başarılı Sağlık Yöneticisi Ödülleri ile Sağlıkta Sosyal Sorumluluk Ödülleri Sahiplerini Buldu

Bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen “Yılın Başarılı Sağlık Yöneticisi Ödülleri” ve “Sağlıkta Sosyal Sorumluluk Ödülleri” ortak ödül töreni 10 Aralık 2019 Salı akşamı Akatlar Kültür Merkezi, İstanbul’da gerçekleştirildi.

Devamı için...
20 Haziran 2018

Modern Görüntüleme Sistemli Hibrit Ameliyathanelerde Cerrahi Alan Hijyeninin Sağlanması

Hibrit ameliyathaneler, C-Kollu sistemler, CT (bilgisayarlı tomografi) veya MRI (Manyetik rezonans görüntüleme) gibi cihazların kullanıldığı ve tam işlevli bir cerrahi paket ile kombine edilen gelişmiş ameliyathanelerdir. Hibrit ameliyathane konfigürasyonu cerrahların tanı (gerçek zamanlı görüntü rehberliği) ve tedavi prosedürlerini birleştirmesini sağlayarak daha iyi cerrahi sonuçlar verir ve işlem hasta için daha az travmatik olur. Bu tip ameliyathaneler modern hastanelerde gittikçe yaygınlaşıyor.

Devamı için...
26 Aralık 2017

“Dijital Sağlık Zirvesi” Bu Yıl Yine Yoğun İlgi Gördü

PTMS tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen, Türkiye’nin ilk ve tek Dijital Sağlık Zirvesi 21 Aralık tarihinde Uniq İstanbul’da gerçekleşti. Büyük katılımın sağlandığı zirvede, 29 değerli konuşmacı yer aldı. Zirvede, dijital teknolojilerin, sağlık kanallarına entegrasyonuna ilişkin bilgi ve deneyimler paylaşıldı.

Devamı için...
29 Kasım 2017

5. Dijital Sağlık Zirvesi’ne Sayılı Günler Kaldı

2012 yılından itibaren düzenlenmekte olan Türkiye’nin ilk Dijital Sağlık Zirvesi 21 Aralık’ta Uniq İstanbul’da gerçekleşiyor.

Devamı için...
22 Kasım 2017

Yılın Başarılı Sağlık Yöneticileri ve Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülleri Sahiplerini Buldu

Bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen “Sağlıkta Sosyal Sorumluluk Ödülleri” ve “Yılın Başarılı Sağlık Yöneticisi Ödülleri” töreni 21 Kasım tarihinde saat 19:00’da Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapıldı. Sağlık Gönüllüleri Türkiye ve hospitalmanager Dergisi’nin düzenlediği törende sağlık yönetimi alanında Türkiye’nin önde gelen isimlerinden oluşan jüri üyelerinin belirlediği ödüller sahiplerini buldu.

Devamı için...
13 Temmuz 2017

“Türkiye Sağlık Trendleri Araştırması” Sonuçları Açıklandı

Philips Türkiye, Ipsos iş birliği ile yaptığı “Türkiye Sağlık Trendleri Araştırması” sonuçlarını 16 Mayıs’ta İstanbul’da yapılan toplantıda açıkladı. Ipsos’un Philips Türkiye için 12 ilden 1209 kişinin katılımı ile gerçekleştirdiği araştırma, Türkiye kentsel alanı temsil eden bir örnekleme sahip.

Devamı için...
10 Temmuz 2017

Kanserde Kişiye Özel Tedavi Seçenekleri

Tüm kanser hastalarının dünyanın neresinde olurlarsa olsun kişiselleştirilmiş kanser tedavi seçeneklerine ulaşması gerekliliği noktasından yola çıkan ve kurucuları arasında ABD’de yaşayan Selin Kurnaz ve Çağatay Çulcuoğlu’nun bulunduğu Massive Bio hızla büyüyor. Massive Bio, ABD’de konsey, kişiye özel müşteri hizmetleri ve büyük veri platformu gibi 3 ana başlıkta faaliyetlerini sürdürüyor.

Devamı için...
5 Haziran 2017

Medtronic’ten VATS Eğitimi Toplantısı

100 cerrah ile kapalı akciğer ameliyatları ve gelişmeler II. THOR Sempozyumu’nda görüşüldü.

Devamı için...
25 Mayıs 2017

Diabeter 2017 yılı “Değer Bazlı Sağlık Hizmeti Ödülü”nü Kazandı

E-sağlık, diyabet teknolojisi ve kendi kendine tedavi desteği alanlarına odaklı kapsamlı ve bireyselleştirilmiş bakım sağlama yönünde çalışmaları olan Diabeter’in Avrupa Değer Bazlı Sağlık Hizmeti Merkezi’nin teşvik ödülü olan 2017 yılı “Değer Bazlı Sağlık Hizmeti Ödülü”nü kazandığı bildirildi.

Devamı için...
20 Aralık 2017

Geleceğin Sağlık Yöneticileri Sağlık Yönetimi Zirvesi’nde Buluştu

Türkiye’nin dört bir yanındaki üniversitelerin Sağlık Yönetimi bölümü öğrencileri Ankara’da Sağlık Yönetimi Zirvesinde buluştu. 1250 öğrencinin katıldığı zirveyi Sağlık, İnovasyon ve Organizasyon Derneği, hospitalmanager dergisi ve Global Health Conferences işbirliği ile gerçekleştirdi.

Devamı için...